6

Skizofrenia????

asyik cer psai sek laa.. kolej laa...ari nieh nak cer pasai Skizofrenia...
aku tetarik laa pasai tajok nieh...
aper yek Skizofrenia tuh...aku pown x taw...
aku dapat taw bnde nieh pown dari blog akk nieh...
klick sini lau nak taw..

biar aku cer skit pasai Skizofrenia nieh...
  • secara spesifik skizofrenia adalah orang yang mengalami gangguan emosi, pikiran dan perilaku.
  • orang yang mengalami gejala awal skizofrenia tidak menyadari dirinya.
  • orang menunjukkan pemikiran yang tidak teratur, dan mungkin mengalami delusi atau halusinasi pendengaran

paper hal nak taw lagi pasai nieh...
--> klick sini k...

6 comments:

cekmet said...

huhuhu

zam89 said...

ko bkn ke ade ckp sorg2?
da tande2 awal tu..
:p

nur_cahaya said...

erm...
nak sgt ker aku jadik mcm nieh??? :P

cekmet said...

ckp sorang2 sbb kutuk ko jam
ahaha
(:

nur_cahaya said...

i like knyataan kak fida tuh..
ahakz

Anonymous said...

bese org skizo ni kreatif..
n anither thing is schizo ni melibatkan deria kite even bau pun ada dlm kategori skizo..olfactory skizo klu aku xsilap..

Post a Comment

Back to Top