8

join contest

hahahha...
teruja laa plak
coz nirh first time atin join contest...
hahahhaha....
bukan 1 contest tp 2 taw...
power kan,...

saper nak join leh klick sini



jom layan first contest...

  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be ML follower. 
  2. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to ML blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat ML sidebar..................
  3. P/S(oh ye..ML just noticed this,kalau nak letak kat side bar tu,korang copy gambar jek la,xyah letak yang code  tu coz kalo tak die redirect to the blingers blog instead of ML blog..kalau malas xyah letak pun xpe,tapi kalo letak ade benefit nya donk~)
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
  5. Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Mesti gamba korang jek k?Xkesah la posing mcm mane pun,nampak badan ke x,nampak muke je ke..Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.And cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting sampailaaaaa cik miszlullaby terpikat ok?
  6. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..ML will choose it.
  7. Tag sorang kawan korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan??=D
  8. Leave your link below (maksud nyer bawah blog ML k bukan blog atin)..so that ML can check it.
  9. Korang boleh join dua-dua contest jugak.Takde halangan.So,ape lg..pergila amek gamba cepat!=D
  10. If you r not familiar wif pupa milano and yves rocher.Check their websites at ML side bar.

k nieh lak gmba yang atin pertaruh kan...





comel x sumer aksi atin...toink toink...
k sumer gmba nieh atin amik mase mama convo...
hehehehe....
mama atin convo kat pwtc...
taniah mama....
lau mama can do it so angah pown mesti boleh ka...
heheehe....^_^


owng yang atin nak tag ialah 

gadis comel awk di tag...





8 comments:

miszlullaby said...

okies fatin..penyertaan diterima..i take the 3rd one okies?thanx for joining.gudluck!^^

nur_cahaya said...

hehehe...
okies...

gadis comel said...

awak suka cmni tau.. sy tak penah d tag.. award lg lah..


haha.

nur_cahaya said...

hehehhe....
sjek suker2...
coz adiah dyer macam bet tuh yang sayer tag awk...

gadis comel said...

dapat hadiah apa ek? hehe. nk tau jugak. berbaloi ka x nk letak gmbar. haha.

nur_cahaya said...

erm make up...
hehehehe

gadis comel said...

haha.. sy tak mekap..tak nak la masuk, nnti awk kalah lak.. haha.main2 je.

nur_cahaya said...

eh perasan..
:P

Post a Comment

Back to Top