5

blogger terpilih

ok sory laaa coz lmbt umum pemenang...sory2 sgt2...semalam aku kuar carik cable betri aku yg dah rosak..mmg macam hampeh laa kan....


ok pemenang yang aku pilih nieh sbb first time aku tgk banner @ blog dyer owng aku terus terpikat..n dyer owng memenuhi syarat2 penyertaan...sebarang surat mnyurat tidak dilayan..harap keputusan pemenang yang dipilih tidak dipertikai oleh mane2 pihak..


tempat ke-3  :  BSBG

tempat ke-2 :  Prettylikelife

tempat pertama : LADY DYLA


lau korang nak adiah korang add laa aku kat fb..n anta masej nom korang....


p/s : hanyer pemenang jerk ye anta nom kat aku...yg laen nak add add je laa...yang x menang jgn laa pts hubungan ngan aku...kiter still kawan..join contest yg akan datang...





5 comments:

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

d_LA said...

OMG ! terkejut ni sbb dpt 1st prize..thanx fatin..muah muah muah..dla dah add FB fatin..tahniah sume yg menang..yg klh jgn kecik ati taw..

aanie said...

tahniah semua pemenang especially dyla!!!!

Raji berkata said...

woahhhh terharu2 T.T
thx a lot~~ ;D
nnti ak add fb

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

dpt no 3... heheh ! okey je.. sy add fb awak !

Post a Comment

Back to Top