5

cik laksam kner maki

betol ker aku kenr maki...oh tidak laa kan...sajer jerk namer tajok nak buat gempak2..hahaha...tp dalam erti kater laen aku yg mula kan dulu...tp aku x maki dyer pown,..aku just cakap jerk lau dah dpat mkn tuh diam2 jerk la...x pasal2 aku dpat masej panjang punyyaaaaaaaa   laa plak dari dyer...mmg oh tidak dot com la...aarrrggghhhh!!!!!!!!!!!... mmg setiap kali final paper jerk msti ader perselisihan paham...masalah nyer...lau korang nak tips tuh korang laa datang kat kami...x kan laa kami nak jaja tips yg kami dapat kat korong kot...

"macam owng lapa..owng lapa yg carik mkanan kot..bukan mknan yg carik owng yg lapa"

betol kan...erm..paper pown pader mmber aku yg sorg tuh...ko sabo jerk laa yek...aku ttp support ko dari belakng ...


p/s : cik laksam mmg nak bergaduh..tp takot nak bergadoh..lau cik laksam gaduh..saper nak back up..angkat tangan...


5 comments:

JuanYuan said...

hahaha..

xyah gaduh2 la..kawan2 kn lagi baik..

tak gitu??huhuh

laksamberlipat said...

mmg la....tp dyer carik pasal...

chittysarah said...

biasalah tu
orang cam ni memang jadi perencah idup kite~~
lalla~~

tapi law da lebih da membawa penyakit cam msg tu..
hahahah
sabar ye~~

tengkorakemas said...

ni pasal tips exam ke?ke soalan spot?

pandai2la cari sendiri, tanya baik2, kenapa nak bodoh sombong pula kan?

syeRAWRR bieber said...

ajak la mak bakup! :D

Post a Comment

Back to Top