7

jom translate





korang pnh pk x??? korang kan selalu cakap what the hell laaa....what the f**k laaa....macam2 lagi kan...so jom kiter translate...kiter tgk aper yg sebenar nyer korang sebut slalu....

1) what the hell  == ape itu neraka...tp lau korang pg google than korng translate korang akn dapat "apa sih"

2) what the f**k == apa itu f**k...tp lau korang translate kat goole dapat apa "f**k" hahahahaha


3) bullshit == erm yg nieh korang pk laa sendiri...lau korang translate akan dapat "omong kosong" kan..tp sebenyer tahi..lau x cayer..cuber tulis tahi than kuar x perkataan nieh...




yang laen korang pk laa sendir..coz aku budak baek..taw yg nieh jerk...hahahah



(korang ye bukan aku)


 ~~moral of the story~~
..jgn cakap bnde yg bukan2...
lalalalalala



7 comments:

syeraRAWRR said...

btol tu!

fatin izzati said...

hehehe...
kan2...

anamizu said...

ade2 je fatin ni ek..
kelakar2..hik3

ana join contest fatin ^^

dabuldahi said...

tak baik mencarut

laksamberlipat said...

hehehe...
betol aper kan..

Raji berkata said...

hohohoh
apa yg kita katakan tu sume doa ;D
kalau kte xpaham btol2 maksud dia tapi dop sebut gak ntah lah owh =.="

mencarut tuh dh mcm jadi rutin pula org kita ni

tomatokering :) said...

hahaha...macam2.. ;P

Post a Comment

Back to Top