2

tolong!!


ade sesiape ngan rela aty nak tlg cik laksam x????dah 3 ary aku dok godek2 ende nieh..penat dah...aku nak wat manu bar...tp x reti..aku nak gune menubar yg asal jerk n x nak tukar2...cumer aku nak link kn jerk bndu tuh kepada profile shoutbox n change link..x dapat2 laa..plz....can someone help me....nie menu bar yg asal...




yg macam korang nmpk kat atas tuh...so aku nak tukar yg posts rss comment n edit tuh kepada bnde laen...plz....tlg aku....






2 comments:

Mama JnJ said...

menghadapi masalah yang sama juga..huhu..harap2 ada blogger lain sudi kongsi :-)

Mama JnJ said...

ia..tapi camana nak buat tu ya? hehe..tadi nak shout jerr.. tapi pakai netbook, skrin kecik takleh nampak smue shoutbox tu..btw..kiut2..

Post a Comment

Back to Top