2

terimbas kembali...

hahaha...gelak sorang2 bile tgk balik gmba2 lamer..ahahha...jadik giler lagi..dah laaa n3 yang sebelom nieh pown dah gelak bagai nak giler..tgk gmba yang lepas nieh pown gelak jugak...hope gelak2 tp x kuar laa ilmu yang x seberape ader kat otak nieh..hehehe....aper kater korang view skali gmba sengal2 ubi aku nieh..ahaha....
   
 



        

heeheh...sebenar nyer bnyak lagi..insyaAllah laen hari aku upload lagi....yang last skali tuh gmba aku ngan supervisor aku kat tmpat practikal skng..hehehhe....
malu mak..ngeee~~


2 comments:

Miz Novexx said...

seriously, bila tengok balik gambar lama rasa nak gelak sedih semua ada... hahah :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe...gmbr tido tu cute dik

Post a Comment

Back to Top