2

tak nak

diam tak diam lagi 2 mggu jerk tinggal utk aku tgk kapal terbang..pas nieh dah x boleh tgk dalam jarak yg dekat..selama 4 bulan aku dok practikal kat klia nieh..macam2 jugak laa aku blaja..(even x der laa blaja sgt pown)...

biler dah dekat2 nak abiz practikal nieh...rase sedih msti ader kan...jamuan "get lost" kami iA akan diadakan..erm..x nak abiz practikal boleh x???..sbb x nak buat report, x nak buat individual proposal, xnak carik group utk fyp, x nak, xnak dan xnak...


balik GMi hidup as student akan menjadi rutin semula...erm..




2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

apa tak tak nak ni???cpt buat.nnt akak gigit br tau..huhu

laksamberlipat said...

erm..rase macam xder mood nak buat laa kak..hehehe..xP

Post a Comment

Back to Top